25 Haziran 2013 Salı

Minecraft Oyna


Son zamanlarda grafikleri ile eski günleri hatırlatan bir oyun gençlik tarafından çok sevilmeye başladı. Oyunun 3d ve 2d olmak üzere çeşitli versiyonları var. Oyunda çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz gibi sadece tek başınıza da eğlenceli bir şekilde oynaya bilirsiniz. Daha fazla meraklandırmadan size oyunu söyleyeyim oyunumuzun adı Minecraft. Bu Oyun nasıl bir şey diye soracaksınız illaki. Oyun bir profesörün tezi olarak piyasaya cıktı ve çok sevilmesi üzerine çeşitli versiyonları yapıldı. Bununla beraber popülerliği artan minecraft oyna flash versiyonu ile de hemen oynamak isteyen kullanıcıları kendine bağladı. Bugün sizlere piyasadaki en iyi Minecraft oyna sitesini sunacağım bu site diğer flash oyun sitelerinden farklı olarak ara yüzü ile kullanıcılarını kendine aşık ediyor. Bu siteye girenler bir daha çıkmak istemiyorlar. Sadece Minecraft değil piyasadaki birçok oyunun yenilenmiş versiyonlarını artık bulabileceksiniz. Haydi, Minecraft oyna adresine sizlere iyi eğlenceler dileriz.

Angry Birds Rio Oyunu

Mobil dünyasının en çok konuşulan ve en çok oynanan oyunlarından olan Angry Birds Rio, Windows sürümüyle PC kullanıcıları arasında da bağımlılık yaratma hedefinde.
Android dünyasının en çok konuşulan, aynı zamanda  en çok oynanan oyunlarından olan Angry Birds Rio Oyununda sevimli ve bir o kadar da sinirli kuşumuz Angry Birds ve ahalisi Rio’da mahsur kalmış.  
Sizin göreviniz ise Angry Birds’ün ünlü karakterleri yanında yeni karakterle tanışmaya ve onları Rio’daki kafeslerinden kurtarmalısınız.



20 Haziran 2013 Perşembe

Aşık Gözleri Birleştirebilir misiniz?

Küçük aşk hikayesidir gözleri birleştirme oyunu. Birbirlerini çok seven ve çift olan gözler ayrı düşmüşlerdir. Onların tekrardan bir araya gelmelerini ve çift olarak yaşamalarını sağlamalısınız. 
Gözleri Birleştir Oyununda, maus ile kontrol sağlayarak ve zekanızı kullanarak gözleri birleştirebilirsiniz. Gözleri bir araya getirirken, yoldaki çiçekleri de olabildiğince toplamalısınız, ayrıca kurdelesiz olanın iplerini ise keserek kurdeleli göze birleştirmeye çalışıyorsunuz. 

18 Haziran 2013 Salı

Hayalet Kasabasına hoşgeldiniz...

Hayalet Kasaba Oyunu, sizler için değişik ve bir o kadar da macera içeren bir oyundur.
Hem macera hem de korkuyu da barındıran oyunumuzda, özel bir tim uydu görüntüsünün kaybolması ile, Meksika sınırı civarında kasabaya görevlendirilir. Timle olan irtibatın koparması sonucu, timi için endişelenen komutan, neler olduğunu öğrenmesi için bir askeri hayalet kasabaya gönderir. Hayalet Kasaba Oyunu sizi oyun dünyası içinde farklı dünyalara götürecektir.


14 Haziran 2013 Cuma

Alo Burası Neresiiii?

Burası Neresi Oyunu yeni yarışma programları içerisinden esinlenerek siz oyunseverler için Tarih ve Coğrafya bilgilerinizi tazelemek, geliştirmek ve bilgilerinizi daha da geliştirmek anlamında hem zeka içeren, hem de bilgiyi barındıran bir oyun olarak göz doldurmaktadır.
Oyunda Ülkemizin her ilini ve nerede bulunduğunu bulma artık sizlere kalmıştır, bakalım kaç ilinde yanılacaksınız.
Burası Neresi adlı bu zeka ve bilgi oyununu sizlere özellikle tavsiye ediyoruz..



10 Haziran 2013 Pazartesi

Özgürlük Kulesi Oyunu ile Özgürleşeceksiniz...

Bir ülke var ve bu Ülkenin bağımsızlığına özgürlüğüne karşı saldırılar var. Zeki bilim adamları kule inşa ederek buna engel olmak için ellerinden geleni yapmaya çalışmaktadırlar. Özgürlük Kulesi insanların son çaresi tasarlanmış dev bir yapıdır.
Dünyayı kana bulayan düşmanlar tüm toprakları ele geçirmiş ve insanların yaşadıkları son bölgeyi de ele geçirerek dünyaya tamamen hükmetmek istemektedirler. 
Burada amacınız Özgürlük Kulesi Oyunu ile kuvvetli düşmanlara karşı ayakta durabileceksiniz.
Ülkenin bağımsızlığının devam edebilmesi için en özgürlük kulesini düşmanlara karşı korumak ve karadan  ve havadan saldıran düşmanlara ateş ederek etkisiz hale getirmelisiniz.
Evet tüm anlatılanlar bir oyundu arkadaşlar... İyi eğlenceler diliyoruz.



7 Haziran 2013 Cuma

Dragon Plas Oyunu



Yine güzel bir Facebook oyunu olan  Dragon Plas Oyunu sitemizde siz oyunseverlerin beğenisi ve heyecanlı dakikalar geçirmeniz için yerini aldı.
Her yaştaki oyunseverlerin rahatlıkla  oynayacağı bu oyunu diğer dragon oyunlarından biraz farklı olarak sizlerin beğeninize sunuyoruz.
Bu güzel ve heyecanlı Dragon Plas oyununu oynamanız  için oyunda size verilen komutlara uymanız yeterli olacaktır. iyi eğlenceler dileriz.

3 Haziran 2013 Pazartesi

Sevmediğin insanın ismini yaz döv bakalım!...


Hayatta çok sevdiğiniz arkadaşlarınız dostlarınız olduğu gibi; nefret ettiğiniz ve hiç haz etmediğiniz insanlar da hep olmuştur.
Bu komik ve eğlenceli olan İsmini Yaz Döv oyunumuzda sevmediğinizi insanın ismini oyunun başında yazıyorsunuz ve bir güzel pataklıyorsunuz.
Şaka olarak kalmasını istediğimiz bu komik oyunda döveceğiniz kişiyi ister yumrukla, ister tekmeyle ister beyzbol sopasıyla isterseniz de elinize parmaklarınıza takacağınız demir uçlu metalle dövebilirsiniz.
Bunun eğlencede kalmasını ve stresinizi alması dileğiyle iyi eğlenceler.....