27 Mart 2013 Çarşamba

Kız Tavlası Zoroyun'da oynanır !

Bildiğiniz gibi tavlanın anavatanı Türkiye olmasa da en çok oynandığı ülkelerden birisi bizim memleket. Nedeni ise bizim şans oyunlarına olan aşırı ilgimiz gibi gösterilebilir. Tavlada 2 zarı atarak gelen zarların sayılarına göre taşlarımızı hareket ettirir ve rakibin tüm taşlarını kırmaya çalışak ilerleriz. Hem şans, hem de matematiği iyi bilmenin gerekli olduğu tavlanın farklı versiyonu olan kız tavlası ise şu an binlerce online kişinin arasından karşınıza çıkan rakibinizle oynadığınız oyundur. Haydi rastgele (Tavlanın şans dileme sözü)  !

15 Mart 2013 Cuma

Bateri Çalma oyunu Yeni !

müziğin ritim olmadan bir hiç olduğunu düşünenler aslında yanılmıyorlar. Çünkü insanları coşturan müziğin ritmidir. Ritmi de ancak bateri ve benzeri vurmalı çalgılarla yakaladığımıza göre olmazsa olmaz müzik enstrümanlarından birisi olan bateri çal arak hem kendimiz rahatlayabilir hem de müziğe kulak verenleri etkileyebiliriz. En yeni bateri çalma oyununu oynayıp kendi ritminizi yakalayın...

4 Mart 2013 Pazartesi

Bu Treni Sürmek Bir Başka !

Tren kullanmanın havası bir başkadır ! Oyuncuların isteği üzerine sizlerle paylaştığımız oyunda treni kullanırken aynı zamanda kargoların düşmemesi için de özel bir çaba harcamanız gerekli. Yön tuşları ve büyük tuş Space ile oynanan basit, ancak çocukların ilgisini acayip çeken tren sür oyununa gelip ne demek istediğimizi anlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey sadece treni yokuşların olduğu yerde daha yavaş ve kontrollü götürmek..