16 Ocak 2013 Çarşamba

Kelime Avı oyunu

Burada mecazi anlamda kullanılan av, aslında harfleri birleştirip anlamlı kelimelere dönüştürme anlamında kullanılıyor. Bu açıdan oyunun ismi oldukça ilgi çekici. Zordan basite yüzlerce kelimeyi çıkarmak sizin becerinize kalmış durumda. Yukarıdan aşağıya doğru rastgele düşen harfleri hızlı düşünerek kelimelere çevirdiğimiz oyun kelime avı oyna ma sayfasında sizi beklemekte.

10 Ocak 2013 Perşembe

Bil ve Fethet oyunu oyna

Bilgiyi doğru yerde ve doğru zamanda kullanabilenler çok şeyi fethederler ! İşte bize örnek olarak sunulmuş facebook oyunu bil ve fethet oyna rken de tam da bunu görme şansımız var. Neticede bir oyun olduğundan gerçek hayatta kazandığımız parayı kazanmayacağımız aşikar. Fakat heyecanı ve bilgiye olan açlığımızı tetiklemesi açısından başarılı sayılabilecek oyunu adresimize gelerek oynayabilirsiniz.

2 Ocak 2013 Çarşamba

Sıradaki oyun 'Pet Rescue Saga'

Hep birlikte yine sadece feysten oynanan bir oyunun tanıtımıyla sizlere daha da iddialı bir oyundan bahsetmek istiyorum . Patlatma oyunlarının arasına sevimli hayvanları yerleştirerek oyuncu kitlesini artırmaya çalışan pet rescue saga 'nın daha önce de bahsettiğim gibi garip yanları var. Facebook'tan oynamaya çalıştığımda 3.bölümde oyun aniden kilitlendi. Ama bizim adresimizdeki oyunu oynarken benzer bir sorunla karşılaşmayacaksınız.