28 Temmuz 2012 Cumartesi

Omlet Zamanı


Mutfakta zaman geçirmeye bayılanlar içim harika bir oyun Omlet Zamanı .Yemek yapmak bir sanattır tabi buna omlette dahil çünki o da bir yemektir .İçine istediginiz malzemeyi koyabilir veya sade yapabilirsiniz .Acaba diyorum yumurta olmasaydı bu insanlar ne yerdi yumurtadan her şey yapılabiliyor şahsen ben çok seviyorum yumurta dan yapılan yemekleri tabi bu yaz aylarında fazla yememek lazım degilse rahatsızlık verbilir herşeyi kararında bırakmak lazım .

26 Temmuz 2012 Perşembe

icy tower oyna

icy tower oyunu burdan oyna Free Lunch Design oyun şirketinin yapımcılığını üstlendiği flash tabanlı bir oyundur. Icy Tower oyunun sürekli yeni sürümleri çıkmaktadır. Bu sayfadan en yeni sürümüne ulaşabilirsiniz. Icy Tower‘ın yeni sürümlerinde karakter sayısının arttığını görüyoruz. Bu karakterlerden en bilineni Harold the Homeboy’dur. Görünüş itibari ile bir Hip Hop’çu çocuğu andırıyor. icy tower oyununda amaç hızlı bir şekilde yukarı çıkmaktır. Eğer karakteri beğenmez iseniz oyunu indirip daha sonra karakter ekleyebilirsiniz.

scooby doo sörf yapıyor

Bir tatil molasından sonra akıllı çay bardağı sitemizde oyun yayımlamaya devam ediyoruz. İlk olarak tatilde o serin suları bizlere hatırlatan bir oyun. İçeriği ise belki de en merak ettiniz spor olan sörf. Hem de bu sörfü meşhur çizgi film kahramanı Scooby ile yapacaksınız. Sörf tahtanızın rengini seçtikten sonra bu macera için ilk adımı atabilirsiniz, gerisi size kalmış.

Araba Futbolu 2


Futbolun her türlü oyunun yapıldığı şu günlerde bunlardan en sonuncusu ve belkide en çok dikkat çekeni Araba Futbolu 2 oyunu. Bu oyunda ulusal takımınızı seçtikten sonra arazi araçları arasında büyük bir mücadelenin içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Takım arkadaş arabaları ile birlikte rakibi yenmek için iki dakikalık bir süreniz bulunmakta. Özetle kocaman bir top ve onun peşinde gol için uğraşan arabalar olarak tanımlayabileceğimiz Araba Futbolu 2 oyunu.

21 Temmuz 2012 Cumartesi

Kafa Futbolu 2

İngiltere futbol liginin takımlarını seçip, ister tek kişilik ister iki kişilik futbol maçı yapıyorsunuz Kafa Maçı 2 oyununda. Fakat Kafa futbolu 2 oyunu diğer futbol oyunlarından ayıran bir özelliği var ; o da  maçı ayaklar ile değil sadece kafa ile yapıyor olmamız.. Nasıl mı ? Diye soruyorsanız oyuna giriş yapın ve kendiniz deneyin. Nasıl Oynandığına gelince :   Ok ile hareketi sağlayıp uzun boşluk tuşu ile şutunuzu çekiyorsunuz.

Penaltı Kurtarma oyunu

Ceza sahasında yapılan 10 kusurlu hareket sonucu atılan penaltıları kurtarmak kaleciler için hiç kolay değildir. Bunu burada oynayacağımız penaltı kurtarma oyunu ile daha iyi anlayacağız. Çünkü falsolu topların hangi köşeye gideceğini kestirmek gerçekten sağlam refleksler istiyor.
Oyunda mause (fare) ile kaleci eldivenlerini hareket ettirerek penaltıyı kurtarmaya çalışıyorsunuz.

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Dünya Ekspresi


Dünya Ekspresi oyunu bir yarış oyunudur hızlı araçlarla Dünya'nın etrafında yarışmak nasıl bir duygu olabilir bu oyunu görünce 80 günde devri alem geldi aklıma acaba bu araçlar dünyanın etrafnı kaç günde dolanır ben bilmiyorum ya siz ?.

13 Temmuz 2012 Cuma

Maymunları Sevindir 3


levelerde gelen ekranda saklı objeleri bul ve onları kullanarak Maymunları Sevindir .

12 Temmuz 2012 Perşembe

Manyetik Top


Manyetik Top yolundaki yıldızları toplayabilmek için elektirige ihtiyaç duyuyor uzun tuşa basarak Manyetik Top'a yardımcı olun .

10 Temmuz 2012 Salı

Hügo Oyunları oyna


Hügo ailesini kurtarmak için tehlikeyi göze almış, bunu yapmak için kendine küçük çocuk yarışmacıya ihtiyacı olan ve çeşitli maceralı oyunlar içeren cesur ama bir o kadar da sevimli bir çizgi kahramandır.

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Tombul Canavar Koşusu


Tombul Canavar öyle bir koşuyorki önünde hiç bir şey duramıyor yani karnı o kadar acıkmışki ne bulsa yiyecek .levelleri geçin ve Tombul Canavarın karnını doyurun .

5 Temmuz 2012 Perşembe

Oyunun Adresi Yenilendi !

Uzunca zamandır sizlerle buluşturmayı planladığımız adresimiz nihayet sizlerle.. Akıllı çay bardağı adresimizde doyasıya bu oyunu oynayabileceksiniz. Adeta bir sihirli çay bardağı gibi herkesin aklından tuttuklarını bilen ve şaşırtmayı amaçlayan oyunun gizemini halen bazılarımız çözemedik. Hep birlikte lipton akıllı çay bardağı oynama adresimize gelerek ve oyunla ilgili fikirlerinizi paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz. Demini aldıktan sonra içmesi bir başka olan lipton'a böylesi yaratıcı bir oyunu bizlere yaptığı için teşekkür etmeyi de unutmayalım :)

Bilardo Oyna


Boş zamanlarınızda hoşça vakit geçirebileceginiz güzel bir bilardo Oyunumuz var denemek istermiydiniz.?

Şirin ve şirine

Şirin Baba ,Gargamel ,Azman ,Süslü Şirin ,Şirine ve dahası bu oyunla sizlerle ! Bu isimler size tanıdık geliyor mu ? Cevabınız evet ise sizde bir Şirinler çizgi filmi hayranı olmalısınız. Fransız çizgi romancıların elinden çıkan Şirinler‘in ana karakterlerinden olan Şirin ve Şirine‘nin 2. oyunu ile devam ediyoruz. Şirin ve Şirine oyununun ikinci versiyonu tıpkı Ateş ve Su oyunlarına benziyor. Çünkü oyunların oynanış şekilleri bakımından aynılar. Ateş ve Su oyunlarını oynayan oyun severlerin bu oyunda zorlanacaklarını sanmıyoruz.

Araba Futbolu 2

Futbolun her türlü oyunun yapıldığı şu günlerde bunlardan en sonuncusu ve belkide en çok dikkat çekeni Araba Futbolu 2 . Bu oyunda ulusal takımınızı seçtikten sonra arazi araçları arasında büyük bir mücadelenin içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Takım arkadaş arabaları ile birlikte rakibi yenmek için iki dakikalık bir süreniz bulunmakta. Yani kocaman bir top ve onun peşinde gol için uğraşan arabalar olarak tanımlayabileceğimiz Araba Futbolu 2 oyunu.

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Oyun Skor Yeni Adresi Görenler Bayıldı !

Genellikle oyun oynayanlar internetten hep aramalarını oyun skor kelimesinde yoğun bir şekilde yapmaktalar. Oyunların bolluğu ve zengin oyun arşivine sahip yeni adresimizde en iddialı skor oyunlarını bulabileceğinizi bildiririz. Çünkü , gerek ufaklıklar, gerekse de büyükler en iyi oyunların oyun skor 'da yer aldığının farkındalar. En değişik kategorilerde 200'e yakın oyun sayısıyla gördüğünüz zaman site sizi cezbedecektir.

Fark ve eğlence bizim işimiz !...

Oyun dünyasını sürekli yakından takip eden yazarlarımız ve özenerek seçilen oyunlar ile iddialı bir adres olma gayretindeki adresimiz , her yaştan oyun oynayan kesime hitap etmekte. Gelin,  hep birlikte en iyi oyunların tadına o adresten bakalım...

Mumya Patlatma


Mumya Patlatma oyunumuz gelen pencerde bombaları nerelere yerleştireceginizi söylüyorlar yada siz kafanıza göre bir yere koyuyorsunuz .yalnız levelleri geçebilmek için belli bir Mumya patlatmanız gerekiyor .

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Herşeyi Bilen Kadın

Hemen herkesin merak ettiği sorulardan bir tanesi olan herşeyi bilen kadın oyununa ne olduğuyla ilgili bilmece devam etmekte. Ancak , liptonun yeni yaptığı bir başka oyun , çoğu kişiye göre o oyunun yerini tuttu. Hatta pabucunu dama bile attığı söylenir : ) İşte size en iddialı adreslerden birisinde o oyunu sunuyoruz.

Cüce Fırlat


Vahşi Yaşamda hayatta kalmış bir avuç Cüce var ormanın derinliklerinde boyları kısa oldugu içinde bir yerden bir yere fırlatmak suretiyle gidiyorlar en uzaga kim fırlatacak bu Cüce'leri. Cüce Fırlat,Cüce Fırlat Oyna,Cüceleri Fırlat.

Batı Treni Oyna


Bu Tren sizin istediginiz yere gidiyor rayların gidiş yönünü degiştirip altın cuvallarını toplayın Batı Treni Oyna'yın.

1 Temmuz 2012 Pazar

Süper Mini Oyunlar


Bu oyunlar çok güzel bir biri ardına başlayan oyunlar hiç sıkılmadan oynayacağınız türde .Yılan oyunundan tutunda tetris uzay mekigi daha bir çok oyunu tek bir oyun altında toplamışlar . Süper Mini Oyunlar Oyna.