30 Haziran 2012 Cumartesi

Mass Mayhem 4 Oyna


Mass Mayhem 4 oyunu psikopat bir oyundur şiddet içerikli oldugu için yanınızda bir büyüğünüz olmadan oynamamanızı öneririm .Bu oyunda ne kadar çok canlı havaya uçurursanız o kadar çok puan topluyorsunuz .

Pool live Tour Oyunu



Pool Live Tour güzel bir bilardo oyunudur Online oynanan oyunda rakip seçebilir ve jeton karşılıgında oyun oynayablirsiniz .Jeton kullanımını biraz açıklayayım oyuna ilk başladıgınızda sistem tarafından size 100 jeton veriliyor sizde bu jetonları her maç yaptıgınızda oyuna koyuyorsunuz kazanırsanız rakibin koydugu jetonlarda sizin olur kaybederseniz sizinkilerde gider . Pool Live Tour zekaya hitab eden eglenceli bir oyundan fazlasıdır bu bir Spordur aynı zamanda federasyonu olan ve aktif sporcuları ile dünya şampiyonaları düzenlenen ligleri olan bir spor .ve ayrıca pahalı da bir spordur Pool Live Tour onun içindirki insanlar bu oyunu internet üzerinden oynamaya başladı ve daha çok oyun zevki ve dünyanın her yerinden rakipler bulma şansı oldu böyle oluncada bu oyunu Sitemizde paylaşmaya karar verdik Pool Live Tour Oyununu Oyna..

27 Haziran 2012 Çarşamba

Donanma Savaşları Oyna


Donanma Savaşları en güzel savaş oyunlarımızdan biridir oynarken müthiş haz alacagınızı umuyorum .gemini seç savaşa katıl .

Moda Fotoşop Oyunu


Bu oyunda istediginiz gibi elbiseler tasarlayabilir ve istediginiz gibi degiştirebilirsiniz .

Modern Okul Kızı


Modern Okul Kızı nasıl giyinir. Bu sevimli kızımıza okulda giymesi için elbise seçiminde yardımcı olurmusunuz .

26 Haziran 2012 Salı

Bilardo Pol Oyna


Bilardo oynamanın tadı bir başkadır internet kafeler çıkınca eski popülerligi kalmadı ama yinede benim en favori oyunlarımdan biridir . Pol Play,Bilardo Oyna,Bilardo oyunları.

Bubbles Oyna


Top Patlatma oyunu olan Bubbles Oyna güzel vakit geçirebileceginiz oynarken zevk alacagınız bir oyundur 3 tane aynı renkte balonu yan yana görünce aynı rente başka bir Balon gönderip patlatıyorsunuz .

Süper Sonic


En yeni en süper en güncel Süper Sonic oyunlarını bulabileceginiz oyun sayfamıza hoş geldiniz . Sonic Oyna ,Sonic Oyunları,Süper Sonic.

Kek Tarifi Oyunu


süper Kek Tariflerini bulabiliceginiz kek tarifi oyunumuz hizmetinizdedir .

21 Haziran 2012 Perşembe

Serbest Vuruş Oyunu


Serbest Vuruş Oyna Avrupa şampiyonasının devam ettigi şu günlerde bu tarz oyunlar insanların ilgisini çok çekiyor sizde serbest vuruştan gol atmayı seviyorsanız bu oyunda yerinizi alın . Serbest Vuruş Kralı,Serbest Vuruş Oyna,Serbest Vuruş Oyunları.

Penaltı Kralı oyna


Süper Penaltı oyunları burda takımını seç golleri sıralar . Penaltı Kralı Oyna,Penaltı oyunları,Penaltı Şut çek ,Bedava Penaltı Oyna.

16 Haziran 2012 Cumartesi

Kapıdaki Zombi


Öncelikle şundan bahsedelim oyunumuzun hazır olması iki aşamalı olarak gerçekleşiyor. Kapıdaki Zombi oyununda olay orta noktada cereyan ediyor. Oyunun prensibi odun, taş, altın gibi madenleri kullanarak askeri patlatıcı almaktır. Oyun klasik Facebook.com oyunlarına benzemekte. Her bölümde bu madenleri elde etmek için Z veya K tuşunu kullanın.

Kız ve At


Zamanın boyama kitaplarının yerini alan boyama oyunlarından Kız ve At oyunu. Ata sarılmış bir şekilde fotoğrafı olan kızımızı ve atını renklendirin. Siyah beyaz görünümden bıkan bu ikili sizlerin boyama zevki ile renkli bir yapıya bürünecekler.

Euro 2012 futbol oyunu oyna


Ülkemizin olmadığı fakat büyük heyecan ile beklediğimiz büyük futbol turnuvası Euro 2012… Bu yıl aslında pek iyi anlaşamayan iki ülke işbirliğinde düzenlenecek olan Euro 2012‘nin futbol oyunudur. Oyunda önceden kuraları çekilmiş olan gruplardan istediğiniz takımı seçin. Daha sonra bu futbol oyununda frikik atmaya başlayın.

Koş ninja koş 2


Durmaksızın koştuğunuz ve genelikle bazı cisimlerin üzerinden zıpladığınız oyunlardan Koş ninja koş 2. Koş … Koş oyunlarından Koş babam koş oyununu zor bulanlar olmuş olabilir düşüncesiyle yayımladığımız oyundur. İpucu:Uzak Doğu’nun dövüşçüsü ninja ara vermeden koştuğu bu oyunda kayaların altından geçerken geçerken alt yön tuşunu tedarikli kullanın.

Cheetos angry birds


Periyodik oyun yayımlamanın bu dörtlüsünde ilk oyun Cheetos angry birds. Rovio‘nun kızgın kuşları bu sefer sevilen cips markası Cheetos ile buluşuyor. Facebook üzerinden belirli kodlarla oynanan oyunda arkadaşlarınız ile yarışabiliyorsunuz. Televizyon reklamlarında bangır bangır duyurulan Cheetos angry birds oyunu bu sayfada. Oyunun amacı tabi ki Cheetos reklamını yapmak olduğu için oyunu oynamak için aldığınız Cheetos paketlerindeki şifreleri oyuna girerek oyunu oynayabiliyorsunuz.

Kırmızı top 2


Popüler Kırmızı Top oyunlarının yeni versiyonu daha büyük, daha iyi, daha güçlü, ve çok şirin mesajlarıyla beraber geliyor. Her zamankinden daha fazla vaktinizi bu oyunda geçireceksiniz. Kırmızı top 2 bu sayfada ve konusu yine aynı meşhur sevgilisinin tacını arıyor. Kırmızı topun tacı bulmak için çeşitli etapları geçmesi gerekiyor. Bu etaplarda bulmacalar, büyük toplar, su bölümleri, iğneler, görünmez platformlar, tekneler ve çok daha fazlası var.

Angry birds space oyna


Sapanı gerdirerek oynadığınız oyun Angry Birds sınır tanımıyor. Angry Birds bu sefer uzayda(Space). Riovo’nun Angry Birds çizgi flash oyunu bu sefer kafayı uzay ile bozmuş durumda. Uzaydan gelen bazı problemlere sinirlenen kuşlar soluğu uzayda alırlar. Böylece Angry birds space oyunu başlamış olur. Taşınabilir bilgisayarların artmasıyla daha da çok oynanmaya başlayan bu tür oyunların yeni türleri çıkınca bu sayfadaki benzer oyunlar menüsünden kolayca bulup oynayabilirsiniz.

Pocoyo oyunları oyna


Dört günde bir oyun yayımlama aşamasında iyi sonuç aldığımız oyun günlüğümün bu sayfasında Pocoyo Oyunları‘nı bulacaksınız. Biliyorsunuz Kıraç’ın eşi Pepee adında bir çizgi karakter yarattı. Fakat bu karakterin çakma olduğu iddiası çok tartışıldı. Çünkü Pepee’den önce var olan Pocoyo isimli karakter Pepee’ye çok benziyordu. Bu tartışmaların eşliğinde Pocoyo çizgi filmleri ve oyunları da haliyle ilgi görmeye başladı. Bu sayfada Pocoyo oyunları oyna.

Ben 10 ultimate alien oyunu


“Ben 10 çizgi filmi” geniş içeriği ile diğer çizgi filmlerinden ayrılıyor. Adına yarışmalar ve eğlenceler düzenleniyor. Hatta bu sabah izlediğim TNT‘deki Ben 10 yarışma programına katılan 4 çocuk Ben 10 çizgi filminden sorulan tüm soruları bildiler. Bu yarışma programını bilenler bilirler sonunda 1. olan Ben 10 zorlu yarışta (Ben 10 ultimate alien) mücadele eder. Orijinal ismi de parantezde belirttiğimiz gibidir.

Bubble safari oyna


Sosyal paylaşım sitelerinin fenomen oyunu Bubble Safari bu sayfada oynanabiliyor. Rengarenk maymun kafalarını eşleştirerek oynadığınız oyunda balon patlatma(Bubble) kuralları geçerli. Farklı olan noktalar ise zaman ve seviye(level) olması. Bubble Safari oyununda her gönderdiğiniz maymun kafasının yönünde kafalar toplu bir biçimde dönüyor. Bu da Bubbles(balon patlatma) oyunlarına bir yenilik getirmiş. Özelikle köşelerde eşleşen kafaların yok olmasıyla beraber bu dönüşler çok hızlı olabiliyor.

Crash oyna


1996 yılında Charles Zembillas tarafından tasarlanan Crash o yılların meşhur PlayStation 1 oyunuydu. PlayStation salonlarını sırf Crash oynayabilmek için doldurduk. Öyle ki okuldan kaçıp Crash oynamaya bile gitmişliğimiz olmuştu. Bu sayfadan Crash oyununun PlayStation oyununu oynatabilmemiz mümkün değil. Çünkü boyutu çok fazla ve sayfada aşırı yüklenme sonucu oynamanız mümkün olmaz. Bizde bu yüzden sizler için Crash oyununa çok benzer bir mini oyun bulduk.

14 Haziran 2012 Perşembe

Herşeyi Bilen Kadın oyna


Herşeyi Bilen kadın Oyna Bu kadın Herşeyi biliyor ama kendisi olmadıgı zamanlarda yerine bir tane Akıllı Çay bardağı koyuyor Sizin aklınızdan tutugunuz nesneyi o bilmeye çalışıyor .Oyun basit bir şey düşünüyorsunuz özel olmayan ve herşeyi bilen kadın yada Akıllı Çay bardağı bunu bilmeye çalışıyor . Herşeyi Bilen Kadın Oyna.Herşeyi Bilen Kadın,Lipton Herşeyi Bilen Kadın,Herşeyi Bilen Kadın Oyunu .Herşeyi bilen,bilen Kadın ,Akıllı Çay Bardağı ,Akıllı Çay Bardağı Oyna.

12 Haziran 2012 Salı

Akıllı Çay Bardağı

Liptonun bundan daha iyi bir oyunu olmadığı için yerine sizi liptonun akıllı çay bardağı oyunuyla yeniden buluşturuyoruz.. Oyun bilgisi : Bardağın içindeki adam, bize o kadar tatlı geliyor ki küçük olmamız bile gerekmiyor bu oyunu oynamak için. Yepyeni türkçe oyun olan ve liptonun sponsorluğunu yaptığı eğlenceli oyun herşeyi bilen çay bardağı da diyebiliriz.'Bugün biraz eğlenmek istiyorum , bakalım aklımda tuttuğum şeyi bardak bilecek mi diyorsanız gelip bir oynayın derim. Oyun basit , başlangıç kısmı ve oyunun tamamı türkçe seslendirmeli. Siz sadece aklınızdan bir nesne tutun yeter ; gerisini bardağın içindeki sevimli ve zeki surat biliyor !

Masa Tenisi

Diğer bir ismi de pin pon olan masa tenisi, platformlar üzerinde oynanan en zevkli oyunlardan bir tanesi ile akıllı çay bardağı sitenizde.. Oyunda kural basit ; ilk önce 21 sayıya ulaşan taraf oyunu kazanır. Siz oyunda mavi renkli pin pon raketi , bilgisayar da kırmızı renkli raket.. ZOrluk derecesini oyun başladığında dilerseniz alt kısımdan 'medium' (orta seviye) yerine 'hard' yaparak biraz zorlaştırabilirsiniz.

8 Haziran 2012 Cuma

Akıllı Çay Bardağı Ne ?

Hemen herkesin merak ettiği sorulardan bir tanesiyle bloglamaya devam etmek isterim.. Nedir bu akıllı çay bardağı ? Bu, aslında bizlere sorular sorarak zihnimizden tuttuğumuz nesneleri bilen bir program ve hemen her zaman 3 aşağı beş yukarı sizlere aynı sorular soruyor.. Fakat, sizin verdiğiniz cevaplar çerçevesinde sistem , havuzun içinden en yakın olanı seçerek akıllı çay bardağına gönderiyor. Ardından sıra cevaplamaya gelince de bardak 'senin aklından tuttuğun 'şu' değil mi ?' diyerek kontrolünü yapıyor.. İnanın oldukça başarılı bir oyun tasarlamış lipton... Oyunun tam sürümünü ise lipton akıllı çay bardağı oyuınu oyna adresinden takip edeceksiniz...

7 Haziran 2012 Perşembe

Topçu Kafalar Basketbol

Oyun, çok sevilen topçu kafaların bu kez basketbol oynamaları üzerine kurgulanmış. Amacımız bazı bölümlerde rakibi belli bir sürede yenmek , bazılarında ise ilk 15 sayıyı alarak yeni bölümlere geçmek. Çok sevilmesinin nedeni belki de içindeki bazı farklı yenilikler olabilir. Örneğin top oyunda beliren bazı nesnelere değdiği zaman ya sizin basketçi kafanız küçülüyor, ya da rakibiniz donuyor.. İşte o enteresan ve zevkli oyun..

Sihirli Küre

 
Zeka oyunu türündeki sihirli küre , sizden basit bir matematik işlemi yapmanızı ve ardından sizden yaptığınız işlemden sonra gördüğünüz işareti bulup bulmadığınızı test ettirecek..

Sağdan bir sayı seçin (rastgele) .. Ardından seçtiğiniz sayıdan onu oluşturan rakamların toplamını çıkarın. Yeni elde ettiğiniz rakamın yanındaki simgeyi aklınızda tuttuktan sonra sihirli küreye bir kez tıklayın.. Bakalım sizin işaretinizi bulabildi mi ?

6 Haziran 2012 Çarşamba

Akıllı Çay Bardağı Lipton

Lipton işi biliyor ; reklamlarını yapmak için tasarladıkları akıllı çay bardağı oyunu şimdilerde sanal alemin en sevilen oyunları arasına girmeyi başardı. Hem de bu oyundaki gizem yalnız ufaklıkları değil, her yaştan kesimi etkileyecek. Size aklınızdan tuttuğunuz şeyleri 20 soruda bileceğini iddia eden bir yüz var.. Bardağın içinde size gülümseyen , ardından da cevap gelmediğinde sıkılan şey sanki gerçek gibi !
Dilerseniz liptonun akıllı çay bardağı oyununu oynamaya başlayalım !

5 Haziran 2012 Salı

Lipton oyunları Burada !

Yakın zamanda sizleri liptonun en sevilen oyunlarından olan akıllı çay bardağı ve diğer oyunlarla karşılayacak olan blogumuz açıldı.. Eğlence arayanlar , güzel oyunlarla vakit geçirmek isteyenler buraya gelsin !